Selidba

Dragi naši, vrijeme je došlo da se naša udruga popne na novu razinu.

Kao što većina članova zna, dosad smo svoje aktivnosti održavali u prostoru koji nam je ljubazno dao na korištenje BUZ (politička stranka BLOK UMIROVLJENICI ZAJEDNO), u Hebrangovoj ulici 5. Sa BUZ-om smo surađivali jako dobro i ovim putem zahvaljujemo im na tome. Ali vratimo se na prvu rečenicu: pronašli smo drugi prostor, i preselili smo se.

 

Novi prostor nam je ustupila na korištenje također politička stranka, Pokret ZAJEDNO. Ovom prilikom za to im zahvaljujemo. Radi se o manjem, ali ugodnom prostoru u Taborskoj ulici 17, u neposrednoj blizini Trešnjevačkog placa. Zgrada je nova, prostorije imaju centralno grijanje, a to što su manje - ah, ni nas nema baš puno...

O daljnjem rasporedu aktivnosti ćemo još pisati. Mogu najaviti vikend-druženja s temom mobitela i programa za pomoć ljudima s posebnim potrebama, kao i starijima i bolesnima. Dio aktivnosti bit će realiziran u suradnji s Medicinskim fakultetom.

Aktivnosti koje su dosad imale kontinuitet, bit će normalno nastavljene u svoje uobičajeno vrijeme, samo na novoj lokaciji (kliknite za kartu). Naravno, za svaki slučaj i bilo kakva pitanja javite se telefonom ili mailom.

 

 

 

Molim prijavite se ako želite komentarati