Najave (4)

Sasvim malo zbivanje

Povodom Svjetskog Dana starijih osoba Društvo Zagrebački umirovljenici priprema za 30.09.2016. u Hebrangovoj 5 od 10-15 sati izložbu starih fotoaparata i fotografija načina života i običaja prije pedesetak godina pod nazivom
NAŠA SJEĆANJA

To će biti sasvim mala izložba sa fotoaparatima kakve smo nekada rado koristili.
Dođite i u ugodnom društvu umirovljenika Društva obnovite sjećanja na svoju mladost i tehnološka dostignuća Vaše mladosti.
izložba će biti otvorena do 1.11.2016. ponedjeljak-petak od 15-19 sati.

Izleti i razgledi

Organiziramo jednodnevne izlete za članove Društva Zagrebački umirovljenici, članove njihovih obitelji i ostale zainteresirane. Izleti su edukativni, interaktivni inovativnog sadržaja prilagođenog interesima treće životne dobi.

PENZIĆI ONLAJN

Kao što većina naših članova zna (a oni koji ne znaju neka dođu u Hebrangovu i uvjere se), Društvo Zagrebački umirovljenici pripremilo je informatičku radionicu sa desetak računala. Ne, nemamo namjeru otvoriti pogon za proizvodnju programa za mobitele, namjera nam je pomoći osobama treće dobi da se lakše snalaze sa kompjutorima.

Više...
Pretplati se na ovaj RSS feed