PENZIĆI su ONLAJN!

Naša akcija druženja u kombinaciji stvarnog i virtualnog svijeta počela je. U Hebrangovoj 5, u prostorijama Bloka umirovljenici zajedno, jake umirovljeničke snage, raspoređene u više udarnih valova, pokorile su internet kao od šale.

Na stranu zafrkancija. Današnji prvi dan našeg vikend-druženja s kompjutorima i internetom prošao je iznad očekivanja. Drago nam je da ste zaintereesirani za ovakve događaje, i da ste svi vi, naši dragi umirovljenici - a i oni koji to još nisu - doživjeli PENZIĆE ONLAJN onako kako smo ih mi i zamislili. Bilo je tu posjetitelja koji nisu imali blagog pojma o kompjutorima i o internetu, a bilo je i onih koji su bili onlajn prije nego što je nastao internet. Neki su pitali za osnovno, neki za specifične savjete iz sfere naprednog korištenja računala. Upravo to smo i htjeli.

Zahvaljujemo Bloku umirovljenici zajedno, u čijim prostorijama je sve ovo organizirano i bez čije podrške bi nam bilo puuuuuno teže, zahvaljujemo dragom pokrovitelju Skupštini grada Zagreba koja nas je financijski podržala, i iznad svega vama, dragi naši, za koje smo ovo i pripremili.

Naravno, zahvaljujemo i Mreži koja nas je ubacila u svoje Vijesti, uz profesionalan i korektan odnos. Na internet stranicama Mreže TV možete pogledati cijelu emisiju Vijesti od 12.3.2016.