ZEKAEM - dijelimo karte za dvije predstave

Društvo Zagrebački umirovljenici dobilo je nešto ulaznica za dvije predstave u ZKM-u. Zainteresirani neka se jave Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Damiru na telefon 092 3423 699. Da ne bi bilo zabune, cijena karata je 0.00 kuna.

PRIRODA I DRUŠTVO, 27.04.2016

Predstava „Priroda i društvo“ u konceptu Maje Sviben, Nore Krstulović i Vedrana Peternela te u režiji Nore Krstulović, nastala u koprodukciji ZKM-a, SKROZ-a i ZAMP-a, premijerno će biti izvedena u subotu, 5. ožujka, u dvorani Polanec Zagrebačkog kazališta mladih. Kako izgleda ‘uvod u kapitalizam za početnike’, te je li mu mjesto u školskom programu? Tema je to ambicioznog i ne samo kazališnog projekta namijenjenog tinejdžerima, što ga je osmislio kolektiv SKROZ, a koproduciraju ZeKaeM i – ZAMP! Više o predstavi na stranici ZKM

SADA JE, ZAPRAVO, SVE DOBRO 08.04.2016

Sada je, zapravo, sve dobro je novi autorski projekt Olje Lozice, koji oštro secira današnje hrvatsko društvo, crnohumorna satira koja se tiče svih nas. Više o predstavi na stranici ZKM