Dani otvorenih vrata udruga

U danima 23., 24. i 25. svibnja u prostorijama u Hebrangovoj 5 Društvo Zagrebački umirovljenici svojim malim doprinosom sudjelovat će u Danima otvorenih vrata udruga. Naša oboja vrata bit će otvorena cijeli dan, od 10 do 20 sati. Ulaz je besplatan :-) kako za članove, tako i za nečlanove, goste, slučajne namjernike, lutalice, avanturiste i sve ostale. Čak ne moraju biti ni penzići. Informatička radionica nam je u funkciji, sve radi, Internet radi, pa ako netko želi malo prosurfati ili podijeliti svoju svađu s kompjutorom i pitati za savjet, opet smo tu kao i na akciji PENZIĆI ONLAJN. Iskoristit ćemo ovu priliku i za djelomični nastavak te akcije, jer naši su planovi i veći...

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.
To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

 

Molim prijavite se ako želite komentarati